Ga naar ...

» Zaalstoelen en tafels » Solix

Viasit Solix

De Solix collectie bestaat uit een bezoekerstoel, barkruk, collegestoel, sledestoel en vierpootstoel. Bij alle Solix-modellen is de zitkuip standaard gemaakt van polypropyleen, versterkt met glasvezel. Daarnaast biedt Solix een scala aan framevarianten waaruit u kunt kiezen. Bovendien zijn er extra opties beschikbaar, zoals een comfortabel zitkussen en de mogelijkheid om de stoelen stapelbaar te maken met een rijverbinding, waardoor ze ideaal zijn voor evenemententoepassingen.

Vraag nu een offerte aan!

Solix biedt op maat gemaakte zitoplossingen die perfect passen bij uw behoeften. U heeft de keuze uit een veelzijdige stoel en een bijpassende barkruk, waardoor u eindeloos kunt combineren bij het inrichten. De zitschaal is verkrijgbaar in 7 aantrekkelijke kleuren, met twee framekleuren en drie framevarianten om uit te kiezen. De comfortabele zitschalen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen.

Viasit-Solix-barkruk-stapelbaar

Viasit-Solix-barkruk-stapelbaar

Vanaf nu is de Solix ook beschikbaar als vierpootstoel met houten poten. Het mat gelakte beukenhout vormt een prachtig contrast met de zeven kleurvarianten van de zitschaal, die gemaakt is van glasvezelversterkt polypropyleen. Deze nieuwe optie voegt een natuurlijk en warm element toe aan het design van de Solix, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om de perfecte uitstraling te creëren die bij uw voorkeuren past.

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?