Ga naar ...

» Vergaderstoelen » Toleo

Toleo

De veelzijdige Toleo-stoelcollectie: Esthetisch en functioneel aanpasbaar voor elke kantooromgeving

De Toleo-bureaustoel heeft zijn succesvolle assortiment uitgebreid met nieuwe opties, waardoor het zowel esthetisch als functioneel aanpasbaar is aan diverse kantooromgevingen. Met verschillende kleuren kunststof onderdelen, gepoedercoate frames en optionele accessoires biedt de Toleo vierpootsstoel veel flexibiliteit. Daarnaast introduceert Viasit de nieuwe Toleo “conferentiepartner”, een mobiele, in hoogte verstelbare stoel die zowel ruimtebesparend als comfortabel is. Tot slot is de Toleo sledestoel verkrijgbaar in diverse kleurvarianten en optionele extra’s. Ontdek de veelzijdigheid van de Toleo-bureaustoel en pas hem perfect aan aan uw specifieke behoeften.

Toleo-slede-wit

De succesvolle Toleo-bureaustoel heeft een nieuwe aanwinst binnen de familie. Met opties zoals twee verschillende kleuren kunststof onderdelen en gepoedercoate frames in zowel zwart als telegrijs, biedt de Toleo vierpootsstoel de mogelijkheid om zowel esthetisch als functioneel aan te passen aan de kantooromgeving. Of het nu gaat om het creëren van een uniforme uitstraling of het toevoegen van een vleugje kleuraccenten, de Toleo biedt veelzijdigheid in zijn ontwerp.

Vraag nu een offerte aan!

Naast de bestaande Toleo-modellen introduceert Viasit trots de nieuwe Toleo “conferentiepartner”. Met een gewicht van slechts 10 kilogram is deze stoel een echte allrounder. Hij biedt mobiliteit, is in hoogte verstelbaar en neemt weinig ruimte in beslag, zonder concessies te doen aan het zitcomfort. Of het nu gaat om vergaderingen, conferenties of flexibele werkruimtes, de Toleo “conferentiepartner” past zich moeiteloos aan verschillende situaties aan. Verkrijgbaar in telegrijs en zwart, en met een optionele aluminium gepolijste kruisvoet, voegt deze stoel stijl en functionaliteit toe aan elke ruimte.

De Toleo sledestoel is nog een andere variant die veelzijdigheid biedt in zijn ontwerp. Verkrijgbaar met telegrijze of zwarte kunststof onderdelen en een gepoedercoat frame in bijpassende kleuren, past deze stoel harmonieus in verschillende omgevingen. Voor een extra vleugje elegantie is er tegen een meerprijs ook een variant met een verchroomd stalen frame beschikbaar. Net als bij de andere Toleo-modellen is er een optioneel rugkussen voor meer zitcomfort.

Met de Toleo-bureaustoel heeft Viasit een veelzijdige reeks stoelen gecreëerd die aan verschillende behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar aanpasbaarheid, mobiliteit of stijlvolle accenten, de Toleo biedt een oplossing voor elke kantooromgeving. Ontdek de mogelijkheden van de Toleo-bureaustoel en creëer een comfortabele en inspirerende werkplek die perfect bij uw voorkeuren past.

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?