Ga naar ...

» Bureaustoelen » Viasit Toleo

Viasit Toleo Bureaustoel

De bureaustoel biedt een unieke combinatie van eigenschappen die het een krachtige uitstraling geven. Direct bij de eerste blik valt de opvallende rugleuning-verbinding op, wat wijst op zijn robuuste karakter. Deze innovatieve verbinding zorgt niet alleen voor een solide constructie maar voegt ook een draaibare dimensie toe aan de bewegingsvrijheid.

Toleo-Move-netweave-hoofdsteun

Toleo-Move-netweave-hoofdsteun

Wil je nog meer bewegingsvrijheid in een bureaustoel? Dat is mogelijk met de Toleo Move. Naast de standaard 3D-beweging in de rugleuning en het synchroonmechanisme dat alle Toleo-modellen hebben, beschikt deze stoel ook over een zitting die in alle richtingen 6° kan bewegen, waardoor dynamisch zitten naar een derde dimensie wordt getild. Met zijn extra draaibare bewegingsdimensie opent de Toleo een nieuw hoofdstuk in het concept van 3D-zitten. Hierdoor biedt het een nog grotere mate van flexibiliteit en comfort, wat het tot een revolutionaire keuze maakt voor ergonomisch zitten.

Vraag nu een offerte aan!

Andere kenmerken van de Toleo zijn onder andere torsiebeweging van de rugleuning voor verbeterd dynamisch zitten, een synchroonmechaniek dat snel verstelbaar is, hoogte- en zitdiepte-instelling, zitneigverstelling, en een verlengd instelbereik volgens de NPR-richtlijnen. Je kunt ook kiezen voor een optioneel Ultra Spring zitkussen met puntelastische pocketveren kern voor extra comfort.

Bestel een Viasit NU!

Torsiebeweging van de rugleuning voor beter dynamisch zitten. Synchroonmechaniek instelbaar door middel van snel verstelling. Hoogte- en zitdiepte, zitneigverstelling. Verlengd instelbereik volgens NPR-richtlijn en/of Ultra Spring zitkussen met puntelastische pocketveren kern optioneel.

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?