Ga naar ...

» Bureaustoelen » Viasit Toleo

Viasit Toleo Bureaustoel

Toleo biedt een unieke combinatie van kenmerken die het een sterk karakter geven. Op het eerste gezicht valt direct de opvallende rugleuning-verbinding op, wat wijst op zijn krachtige uitstraling. Deze innovatieve verbinding zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar voegt ook een draaibare bewegingsdimensie toe.

Toleo-Move-netweave-hoofdsteun

Toleo-Move-netweave-hoofdsteun

Wil je nog meer bewegingsvrijheid in een bureaustoel? Dat kan met de Toleo Move. Naast de gebruikelijke 3D-beweging in de rugleuning en het synchroonmechanisme dat alle Toleo-modellen hebben, beschikt deze stoel ook over een zitting die in alle richtingen 6° kan bewegen. Dit tilt dynamisch zitten naar een derde dimensie.

Vraag nu een offerte aan!

Met zijn extra draaibare bewegingsdimensie opent de Toleo een nieuw hoofdstuk in het concept van 3D-zitten. Het biedt een nog grotere mate van flexibiliteit en comfort, waardoor het een revolutionaire keuze is voor ergonomisch zitten.

Bestel een Viasit NU!

Torsiebeweging van de rugleuning voor beter dynamisch zitten. Synchroonmechaniek instelbaar door middel van snel verstelling. Hoogte- en zitdiepte, zitneigverstelling. Verlengd instelbereik volgens NPR-richtlijn en/of Ultra Spring zitkussen met puntelastische pocketveren kern optioneel.